Chirurgie
Plastica

CONSULTATII & PROCEDURI
Mamoplastie, Rinoplastie, Blefaroplastie, Lifting Facial & Corporal, Abdominoplastie, Braheoplastie, Implantologie, Liposuctie

CHIRURGIA SANULUI

Implanturi mamare cu silicon

Operatia de marire a sanilor, denumita si mamoplastie de augmentare, este o operatie estetica destinata tuturor femeilor care doresc sa-si mareasca sanii, sa le dea fermitate si senzualitate.

Procedura de marire a sanilor creste considerabil increderea in sine si cum aceasta este o conditie esentiala pentru reusita noastra in viata, ar trebui sa fie o prioritate pentru orice femeie care se adreseaza in acest scop esteticianului.

Implantul cu gel siliconic necesita experienta din partea chirurgului pentru a obtine efectul de marire si simetria dorita.

Datorita tehnologiei avansate, in ceea ce priveste implanturile cu gel siliconic, riscurile ulterioare sunt minime.

Reductie mamara

Reductia mamara este o interventie chirurgicala care are ca scop reducerea dimensiunilor sanului prin indepartarea excesului de piele, grasime si tesut glandular.

Reductia mamara se adreseaza femeilor cu sani mari, grei, lasati, uneori dimensiunile lor fiind gigante, situatii care determina dureri cronice de coloana, umeri, greutate in respiratie, iritatie cronica a pielii de sub san prin transpiratie permanenta, precum si disconfortul creat de dificultatea gasirii si purtarii unui sutien si a unei vestimentatii adecvate.

Lifting mamar (ridicarea sanilor):

Liftingul mamar, denumit si Mastopexie este o operatie care se adreseaza femeilor care si-au pierdut aspectul tanar al sanilor sau care au prezentat intotdeauna sani cu aspect cazut.

Sarcinile si alaptarea, variatiile ale greutatii, precum si modificarile hormonale ce au loc in fiecare luna in viata unei femei, neutilizarea sutienelor adecvate, gravitatia, precum si simpla trecere a timpului determina scaderea elasticitatii pielii si deteriorarea elementelor de sustinere a sanului.

Mastopexia este o metoda chirurgicala de corectie a acestor modificari, se poate face la orice varsta, chiar si la pacientele foarte tinere daca glanda mamara si-a incheiat dezvoltarea.

Excelenta in Chirurgie Plastica si Medicina Estetica

Echipa de Chirurgie Plastica SlimArt este formata din oameni dedicati si bine pregatiti sa indeplineasca viziunea dorintelor tale estetice.

BLEFAROPLASTIE

Blefaroplastia (corectia chirurgicala a pleoapelor cazute) are ca scop indepartarea excesului tegumentar si de tesut adipos de la nivelul pleoapelor superioare sau/si inferioare. Pliurile de piele si pungutele de grasime de la nivelul pleoapelor, dau aspectul de ochi obosit in permanenta, uneori cauzand chiar reducerea campului vizual.

Corectia chirurgicala se poate efectua in acelasi timp la pleoapele superioare si inferioare si poate fi asociata si cu liftingul facial.

Odata cu inaintarea in varsta, pierderea elasticitatii pielii si gravitatia duc la aparitia excesului cutanat la nivelul pleoapelor superioare sau inferioare.

Prin urmare, la nivelul pleoapelor superioare problema este reprezentata in principal de excesul de piele, pe cand la nivelul pleoapelor inferioare, problema principala o reprezinta excesul de grasime.

Important este ca starea de sanatate a pacientului sa fie buna, iar inainte de interventie este bine sa se faca un control oftalmologic mai ales la pacientii purtatori de ochelari 

Blefaroplastie pleoapa superioara

Blefaroplastie pleoapa inferioara

LIFTING FACIAL

Liftingul facial este o interventie chirurgicala care are ca scop imbunatatirea aspectului fetei prin indepartarea aspectelor inestetice cauzate de varsta.

Operatia de lifting poate indeparta multe din semnele vizibile ale imbatranirii si poate fi efectuata la persoanele cu varste cuprinse intre 40-70 de ani, cu o stare buna de sanatate.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala, iar durata sa este de 3- 4 ore, in functie de complexitatea tehnicilor alese. Incizia se realizeaza in pielea din fata urechii, urca fie direct in scalpul temporal, fie la marginea de implantare a parului, pe langa perciune, iar in cazul in care se asociaza cu liftingul cervical, merge in spatele urechii, pana la aproape jumatatea urechii si se pierde in par.

Eliminarea Surplusului de Grasime prin Tehnici Chirurgicale

ABDOMINOPLASTIE

Abdominoplastia este indicata pacientilor care la nivelul jumatatii inferioare a abdomenului au un exces de grasime si piele ce nu pot fi indepartate prin regim alimentar sau exercitii fizice.

Vergeturile tegumentare care apar la femei mai ales dupa sarcini multiple pot fi atenuate si partial indepartate. Prin aceasta interventie se indeparteaza sortul abdominal prezent, se pot intari muschii abdominali pe linia mediana, dar lasa o cicatrice permanenta.

Abdominoplastia se practica sub anestezie generala si dureaza intre 3 si 5 ore, este o interventie ampla, de aceea spitalizarea este de cel putin 5-7 zile, pentru a reduce riscurile la minim si a supreveghea indeaproape pacientul; in aceasta perioada se administreaza antibiotice, antiinflamatori, analgezice si antitrombotice.

LIPOASPIRATIE

Lipoaspiratia este o metoda chirurgicala de indepartare a “pernutelor” adipoase localizate in zone destinate genetic a fi greu de scazut (regiunea subombilicala, flancuri, solduri, coapse, fata interna a genunchilor). Desi se obtine reducerea greutatii corporale, lipoaspiratia nu este o metoda de tratament a obezitatii, scaderea in greutate fiind minora, ea realizind mai ales o reconturare armonioasa a corpului.

Lipoaspiratia se face cu anestezie generala sau peridurala, in functie de localizarea si intinderea depozitelor adipoase. Durata este in medie de 1 ora pe zona. Aceasta operatie implica introducerea unei canule speciale in tesutul adipos prin incizii de cativa mm, canula ce este conectata la un aparat care creeaza vid, iar prin miscari repetate, grupuri de cellule grase sunt separate si aspirate.

Cicatricile care rezulta sunt aproape insesizabile si nu pun probleme de estetica.

Pot fi lipoaspirate urmatoarele zone:

Zona gatului ce este lipoaspirata (gusa)

Zonele trunchiului posterior

Zonele trunchiului anterior (la barbati)

Zona abdominala si coapsele (la femei)

AUGMENTAREA FESELOR CU GRASIME PROPRIE

(Fese Braziliene)

Aceasta interventie este una foarte moderna prin care se face o liposculptura a abdomenului si trunchiului, iar grasimea se recolteaza in recipiente sterile inchise, apoi se trece prin filtre speciale ca sa se separe de ser si resturile de grasime topita.

Concentratul de tesut adipos este transferat prin injectare la nivelul feselor, realizand volumizare si ridicare in acelasi timp.

Este o interventie estetica de mare succes si din ce in ce mai solicitata in ultimii ani.

Primul lucru pe care trebuie sa il intelegem atunci cand vorbim despre injectarea cu grasime este faptul ca nu se folosesc taieturi mari, ci doar incizii de cativa mm, cat intra canulele de lipoaspiratie/lipoinfiltrare.

In al doilea rand, umplerea se face cu grasimea proprie, care este un material sigur, asadar riscul de a aparea vreo reactive de respingere este aproape imposibil.

In cazul in care pacientul nu prezinta suficiente zone din care sa se recolteze grasime, se va pune in discutie folosirea unor metode combinate de suspensie cu fire bioresorbabile si grasime a feselor.

BRAHIOPLASTIE

Brahioplastia sau liftingul de brate este o interventie chirurgicala estetica prin care se indeparteaza excesul de piele si grasime care deformeaza bratele.

Pielea care atarna nu numai ca da un aspect inestetic, dar creeaza si probleme de igiena prin transpiratie si iritatie permanenta, precum si dificultatea de a gasi imbracaminte cu maneci adecvate.

Majoritatea pacientilor care solicita aceasta interventie sunt cei care au scazut mult in greutate. Dupa scaderea in greutate, excesul de piele devine evident, pielea isi pierde tonusul si elasticitatea.

Interventia se face sub anestezie generala, iar spitalizarea este necesara cel putin o zi; cicatricea care ramane depinde de cat de mare este excesul de piele care se va indeparta.

CORECTIA GAMBELOR

Multe persoane sunt dezamagite de aspectul gambelor, in ceea ce priveste forma si marimea pulpei. Desi unii incearca din greu sa-si dezvolte musculatura la sala de forta, nu reusesc sa ajunga la aspectul dorit, deoarece este vorba de fapt de un dezechilibru intre marimea gambei si forma gambelor.

Acest neajuns poate fi corectat numai prin reconturarea gambelor cu implanturi, ajungandu-se la forma si marimea dorita.

Contact

Telefon

Adresa

Calea Floreasca 91 – 111
Sector 1, Bucuresti