Peeling-uri fara timp de recuperare
cu efecte imediate

Ingrijirea tenului in orice sezon

Vrei sa scapi de imperfectiuni?

Iti prezentam patru metode neinvazive la care poti apela oricand, indiferent de anotimp:

1. TCA – Peeling mediu antiaging  

Solutia moderna de TCA (Peeling chimic anti-aging) ce actioneaza in profunzimea ridurilor, uniformizeaza nuanta tenului, reduce ridurile, regleaza secretia de sebum, reduce pigmentarea tenului, ajuta la regenerarea celulara si stimularea productiei de colagen.

Peeling-ul TCA contine acid tricloracetic, acid lactic si alti compusi cu un puternic rol in actiunea anti-imbatranire cu efecte vizibile inca de la prima sedinta de tratament.

Pentru obtinerea rezultatului optim si de durata, acest tratament se recomanda a fi efectuat in 4 sedinte.

Efecte adverse: Nu produce cruste sau exfoliere agresiva precum TCA-ul traditional, avand ca rezultat un eritem usor si zone cu exfoliere blanda a pielii.

2. Target Nanopeel System – Peeling pentru pete pigmentare

Sistemul Target Nanopeel utilizeaza cea mai noua tehnologie disponibila pe piata, nanotehnologia. Sistemul de exfoliere Nanotech (nanoparticule cu eliberare prelungita a substantelor ), cu ingrediente active lipozomate, actioneaza selectiv si eficient pe toate tipurile de pigmentari, chiar si pe melasma vasculara in care exista eritem si telangiectazie chiar in pata in sine. 

Substantele active cu puternic rol in depigmentarea pielii sunt acidul azaleic, acidul tranexamic, retinolul si retinaldehida. 

Tratamentul este indicat pentru uniformizarea si egalizarea nuantei pielii, corectand petele inchise la culoare, ajutand in procesul de regenerare celulara, controland productia de sebum si diminuand ridurile fine.

Inainte Dupa

Indicatie

Ten tern, lipsit de luminozitate

Tratament profesional

Salipeel DS+Argipeel+pudra vit. C

Home treatment
Ser lipozomal revitalizant
Fluid facial revitalizant
Fotoprotectie cu enzime reparatoare

Este recomandat ca tratamentul sa se efectueze in 4 sau 6 sedinte, in functie de nevoile tenului, pentru atingerea rezultatului dorit. 

Acest peeling chimic nu are efecte adverse, timpul de recuperare este redus, neproducand eritem la nivelul tenului. Se pot utiliza produsele de make-up imediat dupa tratament, fara nicio interdictie.

3. Peeling Depigmentare forte zona perioculara (cearcane)

Peeling-ul pentru depigmentarea cearcanelor este compus dintr-o combinatie inovativa de acizi ce sunt potentati de un booster de albire care contine acid tranexamic, acid lactic, acid citric, acid ferulic si extract de scoarta de pin.


Substantele active ale acestui peeling chimic pentru depigmentarea cearcanelor il transforma in cea mai eficienta metoda non-invaziva de albire a zonei perioculare, reducand inclusiv pigmentarea severa cu componenta melanica si componenta vasculara.


Acidul Tranexamic reduce pigmentarea zonei si previne aparitia petelor din jurul ochilor prin reducerea iritatiei pielii, accelerand recuperarea functiei de bariera protectoare a pielii. Extractul de scoarta de pin contine niveluri ridicate de fitonutrienti esentiali, ce au proprietati antioxidante puternice.


Ca plan de tratament se recomanda efectuarea a minim 4 sedinte, in functie de intensitatea pigmentarii initiale a cearcanelor, rezultatele fiind vizibile inca de la prima sedinta de peeling.


Nu exista timp de recuperare sau efecte adverse, in afara unei exfolieri blande de tip pudrat pe suprafata tratata.

4. Peeling anti-acnee

Peeling-ul anti-acnee actioneaza pe toate tipurile de acnee activa, dermatita seboreica si psoriazis. Acest tratament are indicatie pentru acnee si afectiuni hiperkeratozice ale pielii sensibile. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cele inchise la culoare sau cu sensibilitate crescuta.

Inainte  Dupa

Componenta principala a acestuia, acidul salicilic, este cunoscuta pentru proprietatile sale keratolitice si comedolitice. Aceasta are ca efect uscarea papulelor si pustulelor acneice, actionand in profunzime, spre glanda sebacee. Acidul salicilic are efect antiinflamatoriu, antipruritic, antiseptic, antimicrobian si anti-imbatranire.
Solutia moderna de peeling chimic anti-acnee are ca rezultat o exfoliere blanda, fara coji si fara riscul de arsuri.
Ca plan de tratament se recomanda efectuarea a minim 4 sedinte, pana la obtinerea rezultatului optim.

Bine de stiut!

Numarul de sedinte depinde de evolutia pacientului si se stabileste impreuna cu medicul dermatolog.

Se recomanda utilizarea cremelor cu protectie solara, precum si limitarea expunerii active la soare, mai ales intre orele 11:00 si 16:00.