afla mai multe

Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre optiunea de plata în rate valabilă pentru toate intervențiile din cadrul clinicii. Suntem intotdeauna la dispozitia dumneavoastra si va asteptam cu drag in SlimArt!

Radiesse

De la 40€ / Luna

 

Lifting cu Fire

De la 35€ / Luna

Acid Hialuronic

De la 66€/ Luna

Mezoterapie

De la 30€ / Luna

Micropigmentare

De la 25€ / Luna

Remodelare corporala

De la 75€ / Luna

Cum? E chiar simplu!

Suntem bucurosi sa va oferim servicii de inalta calitate si o experienta cat mai placuta si confortabila posibil.

Stim ca doriti sa aratati si sa va simtiti bine in pielea voastra, iar noi suntem aici sa va ajutam sa obtineti aspectul dorit. Intelegem ca uneori costurile interventiilor estetice pot fi o problema pentru multi dintre voi.

De aceea, suntem incantati sa va oferim o solutie: puteti plati interventiile in rate. Aceasta optiune este conceputa pentru a va face mai accesibile tratamentele noastre fara sa va ingrijorati de cheltuielile mari.

Indiferent de tipul de interventie estetica pe care o doriti, va putem ajuta sa o obtineti prin rate lunare flexibile si avantajoase, astfel incat sa puteti beneficia de tratamentele noastre fara a va face griji cu privire la bugetul dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta optiune sau sa discutati despre variantele de plata disponibile, va rugam sa ne contactati sau sa programati o consultatie pentru a discuta in detaliu despre nevoile dumneavoastra.

Suntem aici pentru a va ajuta sa obtineti aspectul dorit si sa va simtiti bine in pielea voastra, fara sa va faceti griji cu privire la cheltuielile mari.

Locatie

Calea Floreasca 91-111

Telefon

0754 220 050

Email

contact@slimart.ro