Caderea parului este cea mai frecventa afectiune cu care se confrunta barbatii, cu preponderenta, dar si femeile, fiind determinata de factori genetici si  hormonali. Alopecia se manifesta la barbati inca de la varsta de 20-30 de ani, imbatranindu-i prematur, si genereaza complexe severe. Procedura chirurgicala de transplant de par implica numeroase riscuri: grefele de par pot sa nu fie acceptate de scalp, cicatricile inestetice ramase in urma tratamentului, infectii sau aspectul nenatural al parului.

 

Tratamentul de micropigmentare a scalpului se dovedeste a fi o solutie imediata si accesibila pentru toti cei care se confrunta cu lipsa sau caderea parului si vor sa remdieze aceasta afectiune permanent!

Cum se realizeaza micropigmentarea scalpului?

Micropigmentarea scalpului recreeaza aspectul de foliculi de par naturali, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, combinati pentru a se adapta perfect nuantei naturale a parului. Rezultatul final este complet natural, distinctia dintre foliculii de par reali si cei recreati fiind imperceptibila din exterior.

 

Cui se adreseaza acest tratament?

Tratamentul de micropigmentare a scalpului reprezinta o solutie imediata si permanenta pentru persoanele care sufera de calvitie, alopecie sau vor sa acopere cicatrici si semne din nastere, barbati sau femei, indiferent de varsta. Barabatii care au chelie pot corecta acest defect, in sfarsit, iar in cazul femeilor cu parul rar, tratamentul estetic de micropigmentare a scalpului acopera regiunile fara par si creeaza aspectul de par des…

Ce trebuie sa stim despre procedura?

Tratamentul este nonchirurgical, noninvaziv, nu are reactii adverse si nu necesita perioada de recuperare, reprezentand o alternativa viabila pentru interventia de transplant de par. Rezultatele sunt imediate si permanente, dupa o singura sedinta de tratament ce dureaza aproximativ 45 de minute.