Începe Vara cu mai puține Kilograme!

NUTRIȚIE PERSONALIZATĂ și REMODELARE CORPORALĂ = 

Soluția ideală pentru eliminarea celulitei și a kilogramelor nedorite!

Program de slăbit care acționează pe 3 planuri

 

1. Consiliere nutrițională

Programul de nuțritie se adresează acelor persoane care vor să își păstreze organismul tânăr sau vor să ajungă la o greutate corporală normală, învățând să adopte obiceiuri sănătoase și făcând combinații alimentare corecte.

Pacientul beneficiază de un plan alimentar personalizat, sfaturi și suport psihologic pentru menținerea motivației, precum și de acces la o platformă cu rețete sănătoase și trucuri pentru păstrarea siluetei.

2. Tratarea zonelor afectate de celulită cu Vela Smooth si Bella Contour Maxx

A fi slabă nu înseamnă că nu poți avea celulită. Controlul greutății și exercițiile fizice nu împiedică în totalitate apariția acestei afecțiuni, ea afectând și persoanele normale sau sub ponderale.

Vella Smooth este o procedură non-invazivă, nedureroasă care remodelează în bine aspectul corpului. Combinația lumina infraroșu cu radio frecvența Bi-polara și vacuum permite încălzirea profundă a țesutului gras, crește circulația sangvină și drenajul limfatic și îmbunătățește semnificativ aspectul pielii.

Bella Contour Maxx este procedura prin care este posibilă scăderea în circumferința și permite focusarea pe zona dorita (brațe, abdomen, spate, fese și coapse). Aparatul antrenează celulele adipoase în acelasi mod în care se antrenează în timpul unei sesiuni de sport de 40 de minute, astfel pacientul va reuși să elimine grăsimea nedorită, fără a depune efort.

Cu cât celulita este mai avansată, cu atât terapia este mai lungă. De aceea oferim proceduri personalizate pentru fiecare pacient în parte.

Rezultate Garantate

Planuri Personalizate

Consultanță Nutrițională

3. Tratament HOMECARE cu produse pentru slăbit și remodelarea siluetei

Utilizarea produselor cosmetice post-tratament, precum și a unor suplimente naturale recomandate de nutriționist sau de către terapeut, este un adjuvant util. Ele au ca scop maximizarea rezultatelor obținute în urma tratamentului, ajuta la arderea mai rapidă a grasimilor și nu în ultimul rând contribuie la menținerea unei greutăți corporale normale, precum și a sănătății pe termen lung.

Întrebări frecvente despre remodelarea corpului

De ce e important să scăpăm de celulită?

Deși celulita nu este o boala, ci doar un status al pielii, ea ne poate afecta și sănătatea, nu numai aspectul fizic. Într-o fază avansată, ea nu mai poate fi tratata prin sport, ci doar local, cu ajutorul unor aparate medicale de remodelare corporală. Pe lângă eliminarea grăsimii inestetice, tratamentul anticelulitic are rol de protecție a vaselor de sânge, precum și de îmbunătățire a circulației venoase. 80% din persoanele care slăbesc, se îngrașa la loc.

De câte ședințe am nevoie pentru a ajunge la greutatea dorită?

Întâlnirile săptămânale sunt esențiale ca să ne asigurăm că suntem pe drumul cel bun. Pentru rezultate rapide, dieta este diversificată si ajustată o dată la două săptămâni. Pentru a observa o îmbunătățire reală la nivelul pielii, recomandăm două ședințe de Vela Smooth sau Bella Contour Maxx pe  săptămână.

De unde știu că mi se potrivește planul de tratament?

Suntem convinși ca un plan inteligent de slăbit acționează pe mai multe planuri simultan, este personalizat după analiza completa a compoziției corporale, precum și a preferințelor și a obiceiurilor tale zilnice. Pe baza unei evaluari cu un aparat special și a analizelor medicale, nutriționistul va ști exact cum să te ajute să scapi de grăsimea nedorită. Nu este nevoie neapărat să restricționezi caloriile, trebuie doar să știi ce alimente să consumi pentru o circulatie bună si un metabolism accelerat, cum să le combini corect și să înveți să gătești dietetic. Dieta perfectă este cea pe care o menții cu ușurință, fără a depune un efort prea mare.

Care sunt restricțiile procedurii de remodelare?

Tratamentul anticelulitic se recomandă strict persoanelor clinic sănătoase. Zona pe care o tratăm nu ar trebui să prezinte fragiditate capilară, varice sau alte boli ale pielii.