machiaj semipermanent & tatuaje

 

Contacteaza-ne la 0754 220 050

programeaza-te acum

servicii

micropigmentare

Sprancene powder- efectul pudrat cu siguranta poate fi unul dintre atuurile  frumusetii tale atunci cand vine vorba de a avea un look fresh la orice ora din zi sau noapte.

tatuaje cosmetice

Reprezintă o alternativă la machiajul normal şi costisitor. Machiajul semipermanent este perfect pentru femeile care îşi doresc să arate bine chiar şi când oboseala şi stresul devin greu de suportat.

microblading

Sprancene ce pot fi confundate cu cele naturale, gratie utilizarii pixului special si a unor lamele fine, de diferite marimi; Pigmentii utilizati sunt NON-TOXICI si hipoalergenici Efectul poate rezista 1-2 ani, in functie de tipul de ten

micropigmentare scalp

Micropigmentarea scalpului recreeaza aspectul de foliculi de par naturali, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, combinati pentru a se adapta perfect nuantei naturale a parului. 

Make-up Artist
Dermopigmentare Cosmetică și Paramedicală

Daniela Nimirceag

Machiajul semipermanent a devenit aliatul de incredere a numeroase femei din Romania si din lume, a cucerit chiar si cele mai pretentioase dive de la Hollywood si a ajuns usor, usor, sa faca parte din ritualul de infrumusetare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent au ca principal scop acela de a pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale, de a crea armonie in arhitectura chipului, de corecta subtil mici imperfectiuni si de a pune in lumina calitatile unice ale fiecarui chip. Pe langa estetica, durata lunga de viata a acestuia este un alt motiv pentru care poti opta pentru aceasta procedura de infrumusetare.

Imi place faptul ca sprancenele mele arata natural. Nu se observa interventia unui profesionist.

Angela

Apelez la multe dintre serviciile SlimArt. Este mereu o placere sa ajung aici. Preturile se afla intr-un raport corect cu calitatea, iar atmosfera din clinica este uimitoare!

Ioana

Am venit aici initial printr-o recomandare. Recunosc ca nu sunt o fana inraita a interventiilor, insa aici este diferit. Rezultatele sunt naturale si de durata. Recomand!

Laura

secretul spranceleor perfecte

Prin MICROBLADING se realizeaza reconstructia sprancenelor prin machiaj semipermanent. Avantajele sunt:

  • Sprancene ce pot fi confundate cu cele naturale, gratie utilizarii pixului special si a unor lamele fine, de diferite marimi;

  • Pigmentii utilizati sunt NON-TOXICI si hipoalergenici

  • Efectul poate rezista 1-2 ani, in functie de tipul de ten

  • Procedura este nedureroasa

  • Procedura este mai putin invaziva deoarece nu se foloseste nici un aparat

  • Culoarea aplicata poate fi indepartata definitiv cu laserul

  • Se pot corecta tatuaje mai vechi

din timpul intervențiilor 

 

Vezi mai multe

slimart.ro

Unde ne gasesti?

Calea Floreasca 91-111

Follow us