Tratamente profesionale de peste 15 ani in Romania

Remodelare corporală

Contacteaza-ne la: 0754 220 050

Proceduri pentru nevoile tale

Te asteptam!

Iti punem la dispozitie o gama variata de proceduri si aparaturi pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite in cel mai scurt timp! Indiferent daca ai nevoie doar de un aliat impotriva luptei cu celulita, ai nevoie de o metoda rapida de a scadea cativa centimetrii in talie, ori iti doresti doar un simplu moment de relaxare, la noi gasesti solutia!

Escape

Tratamente Slimart

Simte-te bine în corpul tău!

Ai grija de corpul tău! Atunci când arăți bine, te simți bine, iar asta se va vedea cu ușurință prin starea ta generală. Meriți un moment destinat nevoilor tale!

Tratament Anticelulitic
Remodelare Corporala
Masaj de relaxare

Tratamente Slimart

Ce iti recomandam?

 

Bella Contour Maxx

Cum si de ce functioneaza? Aparatul reuşeşte să antreneze celulele în acelaşi mod în care se antrenează în timpul unei sesiuni de sport de 40 de minute.

Astfel că organismul este păcălit că face efort, iar tu reuşeşti să scapi de grăsimea în plus din zonele în care te deranjează:abdomen, flancuri, coapse, fese, membre.

Vela Smooth

Acest aparat a fost special creat pentru a indeparta cu succes aspectul neregulat al celulitei. Velasmooth utilizeaza puterea combinata a energiei optice cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacumuul pulsat si actiunea profunda a rolelor mecanice. Aceste patru procese contribuie la eliminarea celuliteti fara durere, efort, si cel mai important, fara riscuri.

VelaSmooth este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea zonelor cu probleme precum şoldurile, abdomenul sau linia braţelor.

Ai grija de tine!

Tratamente personalizate

Relaxare
Remodelare
Redensificare

De ce recomandam?

Pentru ca folosim metode invovative create impreuna cu medici dermatologi, chirurgi plastici si nutritionisti cu aplicare prin instrumente concepute special pentru tratamentele estetice şi corporale de slăbire focalizate pe zone mici sau mari cu rezultate masurabile specifice.

Pentru ca oferim tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea pe zone problematice precum şoldurile, abdomenul, linia braţelor sau a gâtului, cu aparatura ce permite acţionarea precisa şi selectiva pe zonele dorite.

Relax
Rezultatele noastre
Programeaza-te

Testimoniale

Ce spun profesionistii?

Luminita Mosescu

Terapeut remodelare corporala

Ne dorim sa oferim pacientilor nostri tratamente personalizate, care sa ofere rezultate imediate, dar cu un efect indelungat. Ne bucuram ca punem la dispozitie aparatura profesionala pentru rezultate precise.

Valentina Matei

Terapeut remodelare corporala

„Desi niciun tratament medicamentos nu este indicat, o dieta echilibrata si o hidratare corespunzatoare vor spori eficienta tratamentului. Astfel, pe tot parcursul tratamentului, suntem alaturi de clientii nostri pentru a ii indruma si oferi toate sfaturile de care au nevoie.”

Nu mai sta pe ganduri

Meriti un moment doar pentru tine