Scoala Internationala de Dermopigmentare & Machiaj Semipermanent

Curs Dermopigmentare

Deschidem sesiunile dedicate machiajului semipermanent, în care ne vom concentra pe nevoile tale individuale profesionale. Iti oferim toată atenția noastră în dezvoltarea abilitatilor tale de makeup artist si dobandirea cunostintelor specifice specializarii de dermopigmentist.

Experiența Reala 

Școala de machiaj semipermanent SIMS se adresează tuturor persoanelor,
începatoare sau avansate în arta dermopigmentarii,
fără ca nivelul de experiența să fie o bariera in dezvoltarea ta.

Profesoarele noastre au experiență reală de peste 10 ani în dermopigmentare,
machiaj semipermanent si dermatologie.

Scoala de dermopigmentare SIMS oferă experiență reală în arta și meseria de makeup-artist / dermopigmentare și machiaj semipermanent

Faceti cunostinta cu
echipa de experti în dermopigmentare si machiaj semipermanent

Daniela Nimirceag

Make-up Artist

Am ales acest domeniu din pasiune pentru arta frumosului. Am urmat cursurile unei scoli de make-up, incepand sa lucrez in acest domeniu dupa 20 de ani de podium ca model.
Am ales sa profesez in aceasta lume din dorinta de a cunoaste si de a invata lucruri noi, aducand viata prin micropigmentare.

Am descoperit ca sunt capabila sa fac lucruri la care nu ma gandeam vreodata. Ca fost model, stiu ce inseamna eleganta, frumusetea si estetica, toate acestea fiind aspecte importante in cariera mea.

Elena Cristache

Make-up Artist

Mă descriu în a fi o persoană sociabilă, responsabilă și iubitoare de tot ceea ce este frumos. Meseria de make-up artist ține de frumusete, estetică și mână sigură. În acest domeniu, m-am descoperit pe mine însămi, am descoperit cum lucrurile realizate de mine capătă contur.

Am investit foarte mult timp în cariera mea, având o experiență de peste 7 ani. Împreună, putem învăța excelent tehnicile machiajului semipermanent.

Tereza Salajan

Medic Dermatolog

Lucrez de peste 5 ani in domeniul dermatologiei estetice si pasiunea pentru aceasta meserie ma determina sa evoluez permanent si sa efectuez cele mai inovatoare tratamente dermato-cosmetice. Tot ceea ce fac, fac cu si din respect pentru organismul uman, pe care il consider o minune ale carui mistere le descopar mereu cu mare bucurie.”

“Am ales sa lucrez in domeniul esteticii pentru ca am iubesc oamenii si imi propun, in fiecare zi, sa va fac viata mai frumoasa.

Cursul de DERMOPIGMENTARE ofera un program de specializare complex si asigura dobandirea teoretica si practica a cunostintelor si aptitudinilor in arta pigmentarii cosmetice. Cursul include toate costurile si consumabilele folosite pe durata acestuia.

Programa cursului

 • Igienă si sterilizare
 • Structura pielii si notiuni de dermatologie
 • Tehnici de lucru și prezentarea instrumentelor de dermopigmentare
 • Alegerea corecta a acelor in functie de metoda aleasa de lucru (particularitatile pielii)
 • Tehnici si contraindicații pentru stabilirea formei si culorii in functie de fizionomie
 • Colorimetrie – combinatii de culori si efectul lor in piele, cromatica culorilor si neutralizarea acestora
 • Pigmentologie – compozitia pigmentilor si reactia lor in piele
 • Tehnici de predesanari si masuratori
 • Practica pe facechart și piele artificiala
 • Corectarea asimetriilor
 • Stilizarea sprancenelor
 • Practica pe modele umane
 • Indicatii in alegerea produselor

Traineri certificati international:
Daniela Nimirceag si Elena Cristache

In urma absolvirii cursului Dermopigmentist si promovarii examenului de absolvire se obtine un Certificat de Absolvire cu urmatoarele competente:

 • aplicarea normelor igienico-sanitare la locul de munca al dermopigmentistului
 • planificarea activitatii zilnice ale dermopigmentistului
 • gestionarea resurselor materiale utilizate in procesul de dermopigmentare
 • executarea operatiunilor premergatoare dermopigmentarii
 • dermopigmentarea propriu zisa
 • promovarea produselor si serviciilor oferite prin dermopigmentare
 • dezvoltarea profesionala in activitatile specifice dermopigmentarii

Modalitati de plata: Conform regulamentului intern, prin plata unui avans de 50% din suma totala, locul tau la curs este rezervat. Diferenta de 50% poate fi achitata cel tarziu in prima zi a cursului. Pentru mai multe detalii si informatii putem fi contactati la  telefon 0724667275.

Primul pas conteaza!

Hai să discutăm

Vom vorbi despre cum va decurge cursul și despre tot ce vei învăța la Scoala Internationala de Dermopigmentare SIMS

Înscriete-te din timp

Ti-am pregătit un curs în această toamnă și vrem să ni te alături cât mai curând.

Primul curs

vrem să ai o experiență cât mai bună la SIMS de la prima interacțiune cu noi.

Intrebari frecvente

Pentru cine este această școală?

Pentru tine! Școala noastră se adresează tuturor persoanelor, începători sau avansați în arta dermopigmentării, fără a fi vreo piedică experiența în acest domeniu.

Cât costă cursurile de dermopigmentare?

Asta depinde doar de ambiția personalității tale. Noi îți punem la dispoziție mai multe planuri de preț în funcție de aparatul pe care vrei să lucrezi și cât de mult vrei să îți dezvolți afacerea!

Cum te ajută SIMS makeup school ?

În primul rând îți vom pune la dispoziție un plan de curs dezvoltat de doi makeup artiști foarte buni din România. Aceștia te vor ajuta sa inveti cat mai bine aceasta arta a dermopigmentarii. Iti vom oferi un prêt special pentru aparatul pe care vei lucra dupa terminarea cursurilor putand astfel sa continui practica si acasa sau la noua ta afacere! Afacere pe care te vom ajuta sa o dezvolti, de la 0 … la profit.

De ce sa alegi cursurile SIMS?

Pentru că suntem singurii de pe piața românească ce oferă un plan complet, nu numai de școlarizare cât și de business. Această academie nu te învață doar un business, te și ajută să ți-l dezvolți, ajungând la o afacere profitabilă.

Cum mă înscriu?

Dacă ai ajuns la acestă întrebare înseamnă că te-am convins! Ne bucurăm să știm că sunt persoane ambițioase ce vor să se dezvolte continuu și care vor să își construiască un business. La fel de mult ne bucurăm că noi putem fi alături de tine! Sună-ne la numărul de telefon 0724.667.275 și află pașii facili ce trebuie urmați pentru înscriere!

Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)