Tratamentul cu Radiesse

Tratamentul cu Radiesse (hidroxiapatită de CALCIU, esentiala pentru femei, fiind asociata cu o stare buna de sanatate) oferă rezultate IMEDIATE și de durata pentru umplerea cearcanelor, redarea volumului pierdut din zona pomeților, a bărbiei, a tâmplelor și pentru umplerea ridurilor moderate și severe, precum și a șanțurilor nazogeniene. Tratamentul cu Radiesse este una dintre cele mai eficiente metode de reconturare a liniei mandibulare.

Contacteaza-ne la 0754 220 050 

Beneficii

  • Conferă volum: pomeților, liniei mandibulare, bărbiei, tâmplelor
  • Estompează șanțurile nazogeniene proeminente și ridurile marionetă
  • Redefineste conturul facial (geometria fetei)

Radiesse® este un produs non toxic, hipoalergenic și 100% biocompatibil cu organismul uman (nu este necesar test de alergie înainte de injectare), fiind aprobat de FDA ca tratament împotriva îmbătrânirii pentru ten și mâini.

Radiesse® conține o matrice specială de microsfere de hidroxiapatită de calciu (CaHA), o substanță biocompatibilă, care se regăsește din abundență în smalțul dinților și în oase. Aceste microsfere sunt legate printr-un gel conductor, solubil în apă. Când gelul este injectat sub piele, fillerul umple ridurile și pliurile, redând volumul pierdut. Efectul este instantaneu.

Hidroxiapatita de calciu pătrunde mai adânc, în straturile profunde ale pielii, declanșând producția naturală de colagen. Corpul tău absoarbe gelul și metabolizează CaHA-ul în timp, într-un mod diferit de filierele dermice pe bază de acid hialuronic.

Ce spun clientii nostri?

Sunt foarte multumita de toate procedurile facute la SlimArt.

Liliana

Este tratamentul dureros?

Pe langa faptul ca interventia nu dureaza mai mult de 30 de minute, este complet nedureroasa!

Unde ne găsești?

Bucuresti, Calea Floreasca 91-111

Scrie-ne!

contact@slimart.ro

Program

Luni: 10am – 6pm

Marti: 10am – 6pm

Miercuri: 10am – 6pm

Joi: 10am – 6pm

Vineri: 10am – 6pm

Sambata: 10am – 3pm

Duminica: Inchis